Om mig

Jag är en genusmedveten feministmorsa med ADHD, bosatt på Södermalm i Stockholm och på Landet Paradiset i Norrtälje, under somrar och helger. 35 år och gift sedan snart sju år tillbaka med min man som jag även driver den ställningstagande webbshopen themothership.se med. Tillsammans har vi Jiro, som vi definierar som son men vi försöker att varken köna honom eller hans omgivning i onödan – något vuxna för övrigt också borde tänka på!
Hemma i stan lever vi compact living, men vi är Tokyo-älskare, så det gör inte oss så mycket!;) Japan är för övrigt det land vi helst reser till om vi åker utomlands. Men Sverige är också fint (dock inte lika coolt, modernt och utvecklat) och vi alla måste flyga mer sällan och inte i onödan, så vår lilla oas i Sverige är vårt landställe alias Landet Paradiset. Där har vi stor tomt, fritt att springa nakna på, två stora hus med stora altaner, grillplats, badbrygga och Jiro har en egen liten lekpark – kontrast deluxe!;)

I övrigt är jag en fackpolitisk kvinna som varit fackligt aktiv i hela mitt vuxna liv och politiskt aktiv sedan åtta år tillbaka. I valet 2018 gick det att kryssa mig på riksdagslistan!;)
Jag har skrivit och givit ut fem stycken böcker och nu i vår kommer min sjätte bok ut, via mitt företag Cazzidys AB, som är en barnbok jag både skrivit och illustrerat. I mitt företag är jag, förutom författare, även verksam som frilansjournalist och föreläsare.

Jag älskar att skriva och skapa på olika sätt och har under de senaste åren jobbat som kommunikatör och reporter inom fackföreningsrörelsen. Att prata är även något jag älskar att göra så att föreläsa och hålla kurser har länge varit en stor del av min vardag.
Här i bloggen skriver jag om min vardag med familjeliv och politik, rätten till kejsarsnitt, feminism, genusmedvetenhet, relationer och ångest samt inredning.
En härlig blandning av allvar och lek i en bred färgskala, kopplat till livets ögonblick och inblick med andra ord!;)

%d bloggare gillar detta: