Barnkalas för vuxna

Det var 31st vuxna barn som kom hit för att fira och leka med mig på mina 36 kvadratmeter!=D
    Det var trångt, men riktigt roligt!
När alla kom så fick dem en varsin lapp där det stod att man tillhörde en grupp t.ex Turtles, och att man, utan att tala om sin grupps namn, skulle leta upp sina kamrater.
Allt gick till en början lite segt då inte alla kom i tid så folk fick mingla och lyssna på barnmusik ett tag.

När alla hade kommit så skulle vi sjunga namnvisan, men det slutade med att jag ensam stod i mitten av alla de 31 barnen och sjöng deras namn=P Det tog ett tag innan jag upptäckte det och blev nervös, men jag kunde ju inte lägga av då så det var bara att fortsätta.
Sedan så åt vi alla korv och man fortsatte att leta rätt på sina kamrater. Efter det så var det dags för tårta, alla hade hittat sina kamrater och fick gå på tipspromenad inne i lägenheten.
    Det var frågor gällande barnprogram ifrån 70- och 80-talet. Sedan så var det dags för fiskdamm i duschen;) Alla fick en varsin påse innehållande godis, leksaker/klistermärken och en shot/en öl.

Resten av kvällen följdes av en rad lekar. Vi lekte dansstop då barnen fick dansa och göra rörelser till barnvisor som t.ex Huvud, axlar knä och tår och Imse vimse spindel. Jag var domherre och det var sjukt kul att se dem stå där och leka som småbarn, och vad trötta det blev!=P
När folk hade druckit lite spetsad saft så lekte vi Sätta knorr på grisen. Barnen fick blunda och blev sedan snurrade av mig för att sedan få gå ner på knä på golvet och sätta fast knorren på grisen som var fastklistrad där.

Vi lekte charader och man skulle då härma barnkaraktärer. Alla de vuxna barnen tog lekarna på ett riktigt barna-blodigt-allvarssätt och protesterade då de inte vann!=P
Det var priser till varje tävling och barnen vann ballonger, såpbubblor och Happymeal-leksaker.
    De sjöng för mig hela två gånger och Maria höll ett enormt rörande tal då hon beskrev mig som människa och vän. Jag blev riktigt rörd och började nästan att gråta.

Och så fick alla barn rita teckningar till födelsedagsbarnet, göra pärlhalsband och armband till sig själva, hoppa hage i köket, röka chokladcigaretter i lekparken(innergården), äta godis och dricka spetsad saft, kolla på Dunderklumpen som rullade på TV, och leka med de andra barnen.
Det var riktigt roligt och jag fick riktigt fina presenter!=D

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: