En helg i minnenas spår..

I fredags så var jag hemma hos Blackie. Det var riktigt länge sen sist! Det var kul att vara där igen. Min pojke följde med.
Vi satt och drack, och lyssnade på musik.Och jag hamnade i en del fackliga diskussioner med hennes vänner=P
Sedan så gick min pojke hem, då han skulle jobba. Och jag följde med Blackie och gänget till Harry B. Det var jättelänge sedan jag hängde där. Förut så var jag där varje fredag. Jag, Sara och Micke hade alltid förfest hemma hos mig. De låg i hallen på kuddar och drack öl, framför badrummet. Medans jag stod framför badrumsspegeln, drack öl och sminkade mig. Då var man alltid ute, var superuppklädd och hade megastort hår;). Fast jag gillade inte riktigt Harry B. Det var mest småbarn där, fast de var riktiga glamrockare!;) Likaså var det nu, fast de var inte glamrockare, utan snobbar! Kocken kände inte igen mig, iaf inte till en början, sen ramla polletten ner;). Men DJ´n kände igen mig och tyckte det var kul att ses!;) Jag satt och drömde mig bort nästan hela kvällen. Blev så nostalgisk, som jag ibland kan bli. Jag tänkte på förr, vem man var då och vad som var viktigt. Och jag fick gåshud när jag fick höra ”Crazy nights”, som alltid spelas på fredagar kl.00.
Efter Harry B så tog jag en promenad hem. Det var skönt och tankarna flödade i 180! Jag kom på en massa bra inlägg att skriva, som dagen efter var helt bortblåsta. Faktum är att jag löste en jävla massa problem i mitt huvud den natten. Måste ner i källarn och leta upp mitt fickminne!

Och igår så var det dags för prideparaden!=)
Vaknade helt död och sjukt bakis! Upp och fixa sig klar fort som fan. Mia ringde och väckte mig. Mia och Per skulle med. Vi var sena, fast inte till själva tåget, utan till samlingen med de vi skulle gå. Vi skulle gå under min kompis företag Dildoteket. Tåget skulle starta kl.13 och vi skulle samlas kl.11 och luncha och gå igenom saker. Hade aldrig klarat av att vara där kl.11, och då inte heller att gå hela vägen till mål. Sedan så vet jag, av erfarenhet, att det brukar dra ut på tiden och tåget brukar inte starta i tid. Vi tre var där till 12:40, och tåget började sakta att rulla kring två, men startade inte helt förrän straxt innan tre. Både jag och Mia var så sjukt hungriga, och smått svimfärdiga! Så det hade varit bra vara med på lunchen!;) Vi hade även inhandlat alkohol till crusingen vi skulle på efteråt. Att man inte får dricka i tåget, det vet jag. Men min kompis ville inte att vi skulle hålla i systempåsar, så vi fick lägga allt i min väska som blev supertung, och sedan turas om att bära. När tåget sedan väl satte igång så fick jag gåshud, precis som vanligt! 

Vi gick i T-shirts med företagets logga på, och delade ut visitkort och kondomer till publiken. Det hade jag inte fattat innan, att vi skulle göra. Har ju dela ut häften för LO hela veckan, och kondomer utanför pridepark i fredags eftermiddag!=P Men det var lika kul och uppfriskande som alltid att gå i tåget. Fast saknade friheten lite grann, att skutta omkring och dansa och sjunga, och bara va.

Det e kul att det går bra för hennes företag!;)
Underbara Mariatorget!;)

Vårt led vek av precis innan mål, men jag och Mia gick in i mål och satte oss i parken utanför pridepark, firade och drack. Sedan tog vi oss upp och åkte in till Sveavägen. Mia hade bara ätit frukost, och jag hade inte ätit sedan dagen innan, så vi började med att sätta oss på en pizzeria;).

På pizzerian – Mia
På pizzerian – jag

Efter maten så gick vi och ställde oss på Sveavägen och kollade på alla schyssta bilar! Fast jag tycker att det e lite småtöntigt att glida omkring där med en modern cab! Det e så mkt coolare med en riktigt schysst, gammal, bil! 
Min plan var att, som vanligt, hoppa in i en cab och glida runt. Fast den grejen e så mkt enklare när man e singel! Känns inte så schysst att stå och ragga på en bilförare när man har en egen liten pojke hemma! Så det gick trögt! Men Anders rullade förbi. Var ett år sedan vi sågs, vi har bara setts en gång tidigare och det var på sthlm crusing förra året. Var mkt som hände denna dag för ett år sedan, men det får ni läsa om i min bok!;) Iaf så fick vi åka med, Mia fick plats i baksätet, och jag i skuffen. Men vi kom bara ett halvt varv innan polisen stoppade oss för att vi var 9 pers i bilen. Dem brukar inte vara så kinkiga denna dag! Alla dricker, utom föraren, bilar som ej har gått igenom besiktningen får köra, och de flesta bilar e överfulla, men man kör bara i 10-30 km/tim. Men det var väl nån sur jävel som vi stötte på! Så jag och Mia var tvungna att hoppa av. Mia mådde illa och ville åka hem, och jag hade ingen lust att ensam ragga upp en ny bil, så jag drog också hem. Men det var ganska skönt ändå! Jag kom hem, väckte min pojke som var slut efter jobbet, och vi satte oss och tittade på film. Idag e jag helt jävla slut och har inte ens klätt på mig!=P

I bilen
Jag och två till tjejer i skuffen

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: