Life

Dagen, veckan, månaden, året…
Idag firar jag och min pojke ett år! 
Vi e dödströtta bägge två, så vi gick till kellys och käkade lite, och umgicks sedan med några av mina vänner. 
Nu har vi bråkat. Det e den här ständiga fajten, och vår olikhet. Klockan är nu 21 och han sitter och snarkar, jag blir irriterad, och han blir sur då jag försöker väcka honom. Inatt sover vi på skilda håll, i samma lgh, men han i sängen och jag i soffan. Var väl inte riktigt min plan, men, men. Det blir bra sen. Han kallade mig ego, kanske e jag det. Det känns så många gånger, då jag väljer bort honom och mig för att jobba. Men det tär hela tiden inom mig! Jag vill så jävla mkt, och jag mår dåligt så fort jag inte kommer framåt! Tror det e därför jag mår dåligt när jag sover, även fast jag e helt slut. Jag kan knappt sova för det mesta. E så mkt som måste fixas, och så mkt som jag vill förändra! Men min pojke e bäst! Finns ingen som ställer upp så mkt på mig som han, och som försöker och vill så mkt för mig och med mig som han. Så kanske e jag hård, då jag kräver ännu mer.
2012 har nu passerat. Det året så blev jag ännu mer fackligt aktiv genom en kommitté, mkt mer eget fackligt arbete, politiskt aktiv, och vinst av stora förhandlingar! Jag har gått ifrån fackombud till klubbordförande, och även blivit handledare i fackliga utbildningar, samt skolinformatör. Det mesta av mitt liv består utav arbete, arbete på fritiden. Det finns alltid något dokument som skall skrivas, eller en fet bunt papper som måste besvaras. 
2012 så var jag gravid, igen. Detta har bidragit till att jag e livrädd för att bli gravid igen, då man tror att jag inte klarar av fler aborter för att sedan kunna skaffa barn när ja väl vill. Och jag SUGER på att ta mina mini-piller! I sommar kommer en ny p.stav som är mindre, mjukare, och hälsosammare. Jag har blivit rekommenderad att använda denna. Kanske bör jag göra det, men mkt kan hända innan sommarn!  
När jag tänker på 2012 så snurrar det bara i mitt huvud! Allt jag hör e;  
Jobb
Fackligt arbete
Facklig aktivering
Kärlek
Familjeproblem
Utgiven bok
Grova arbetsproblem
För lite tid/för korta dygn
Besvikelse
Ilska
Ensamhet
Vrede
Frustration…
Året slutade iaf med min allra första riktiga julafton i mitt hem, samt en nyårsfest.

Julafton
Nyårsafton

   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: