Vilka tror ni egentligen att politikerna är?!

I nästan två veckors tid har jag nu läst på Facebook, i tidningar, och hört det diskuteras om våra nytillträdda riksdagsledamöters och ministrars så kallade ”Skelett i garderoben”, och jag blir bara argare och argare – vilka i helvete tror ni egentligen att dem är???!!!
    Vem du tror att du är, behöver jag inte fråga – DU är perfekt!

Man har skrivit om allt från knark i ungdomen, TV-licensbetalning, miljöfarlig båtfärg – till hur lite skägg Fridolin har, och hur opassande och obehagligt detta är för Sveriges befolkning och dess framtid!
    Menar ni allvar?!
 

Ena stunden pratas det om hur omänskliga och opersonliga våra kära politiker är – i nästa stund pratas det om huruvida ”klädkoden” följs eller inte, samt kravet på ett omänskligt och fläckfritt förflutet sätts som RULE NUMBER ONE!
    Samtidigt som 7-eleven kör med Friends-vecka med hjälp utav kanelbullar, ägnar sig andra åt mobbning och uthängning av politiska individer i tidningar och på sociala medier!
Man skriver och diskuterar om månadslöner, med avunden ömmande i halsen!
    Du som är stolt över din låga lön och inte alls tycker att du är värd att tjäna mer – vad hade du tyckt varit en rimlig lön som anställd i riksdagen med jobb dygnet runt, miljoners ögon stirrandes på dig, med allt rotande i ditt privatliv och i ditt förflutna, med ditt ansikte och namn uthängt i media titt som tätt då du inte kunnat svaret på precis alla frågor, inte plockat upp bajset efter hunden, fått hjärnsläpp, eller betonat ett ord fel, och med ansvar för ett helt land???!!!

DU – du som är perfekt, som varken aldrig testat droger, aldrig snattat som barn, aldrig varit full, aldrig varit sen med hyran, aldrig fått en betalningsanmärkning, aldrig haft en könssjukdom, aldrig gått ignorerande förbi kassörskan på ICA och tagit en plastkasse trots att du redan betalat, som aldrig begått några misstag alls – varför i helvete blev inte du politiker?!
    Är det robotar vi vill ha i vår riksdag?!
Robotar i kavaj, kjol/finbyxor, utan några som helst erfarenheter eller mänskliga drag – som skall ta hand om våra kära äldre och våra barns framtid, med riktigt låga löner?!

Alla har vi våra så kallade ”Skelett i garderoben”!
    En del kan vara så små, och därmed bortglömda (av oss själva), medans andra lever kvar som en skam, något man ångrar, eller något man faktiskt lärt sig något utav och sedan kan använda som en erfarenhet!
Det viktigaste måste väl ändå vara att man kan stå för sina misstag, och ha rätt att använda sig utav dem som erfarenheter?
    NEJ, en politiker skall varken stå för sina brister, misstag, sitt förflutna, men heller inte ljuga om något – han/hon/hen skall sågas vid knäna och trakasseras offentlig OCH detta skall vara helt OK!
Allvarligt talat, vad fan är det för skit att ägna energi, och spilla tid på?!
    Hur jävla irriterad blir inte du när DU inte får sköta ditt jobb?!
Låt då politikerna få sköta sitt och bete dig inte som en psykopatisk, mobbande arbetsgivare!
Dina barn kommer tro att du kommer ifrån stenåldern när du berättar om att alla skulle vara stöpta i samma form, med ett fläckfritt förflutet, samtidigt som du satt och mobbades i sociala medier och odlade digitala morötter!

Jaa, usch vad oprofessionellt mycket jag svor i detta inlägg – men jag tog mig den jävla rätten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: