De styr oss med en livsfarlig järnhand – Det är synen och visionen som måste synas och höras!

Alla är värda en trygg morgon med en given väg att gå
Det senaste dygnet har det gjorts enormt mycket reklam för något man inte velat göra reklam för – för en mänskosyn som är vidrig!
    En gigantisk text, fegt uppsatt bland överklassens underjord – där medelklassen, underklassen, och underklassernas underklasser rör sig dag som natt!
En text, felstavad, med en vidrig mänskosyn – med en insikt om att denne inte skulle, antingen behöva, eller få vara kvar i mer än två veckor – längre tid än så var inte platsen uppbokad.
    Det räckte med ett dygn!
Under dygnets lopp, fotograferades reklamen utav hundratals människor som i sin tur spred reklamen på nätet – på sociala medier.
    Nätreklamen behövde reklammakarna varken stå för, eller oroa sig över!
Dygnets alla nyhetssändningar gjorde långa inslag om reklamen.
    Jag undrar hur mycket man tjänat på denna reklams uppmärksamhet, och hjälp att sprida den vidare? Hur tillfredsställd blev hatet? Hur mycket förökades dem? – Av knappt några pengar alls, utan ens en ansträngning till varken rättstavning eller grammatisk korrektur, utan att ens behöva kämpa!
    De styr oss med en livsfarlig järnhand, vi måste bli fria ifrån – innan det är försent!

Halva staden samlades, på en minimalistisk plats, för att visa sin vrede –  sänt i TV, med bilder i tidningar.
    En film, på en jublande, klättrande folkmassa som tog bort underjordens hemska syn – spreds i sociala medier.
Filmen var stark – den berörde, men säkerligen inte bara på ett sätt!
    Nu diskuteras det – man skall ”sitta ned och titta”, på hur reklamreglerna bör se ut/utvecklas. – Är det verkligen reklamens regelverk som är problemet?!
    Vad hjälper strikta regler kring reklam, när vi har en mörk, hatisk, vidrig växande ondska i vårt samhälle, som bara växer sig större och mäktigare för var dag som går!?
Är inte det riktiga problemet att vi inte bemöter och försöker förändra denna mörka, konservativa, vidriga, förvrängda, ojämställda människosynen???

Är det inte ett problem att klasskillnaderna växer sig så starka och enorma, i vårt land, att det tom skapats klasskillnader mellan våra medmänniskor som lever och bor på våra gator och torg?
    Är det inte ett problem att vi än idag – år 2015 tvingar folk att sova utomhus – utan varken tak, värme, kärlek, mat, dryck, värdighet och mänskovärde?
Järnhanden tycks förblinda oss och greppet blir bara hårdare och större – utan minsta muskelansträngning!
    Detta kommer att leda ondskan rakt in i målet, och även fast godheten är utav majoritet, så är det vi som kommer att tystas ned  och varken få skriva eller säga vad vi tycker och tänker!

Det är på tiden att vi ställer oss upp, PÅ RIKTIGT, och verkligen visar samhället och våra medmänniskor den människosyn och de visioner VI står för!!!
Alla människor är värda en trygg morgon, med en värdig och given dagsriktning!
Alla människor är värda ett varmt och helt hem!
Alla människor är värda daglig mat och dryck!
Alla människor är värda att få vara en del utav samhället och dess gemenskap – genom arbete, gemensamma skatter, kunskapsutveckling, trygghet och kärlek!
Alla människor är utav värde!
    Och detta måste vi stå upp för, VARJE DAG, och vi måste påbörja arbetet, PÅ RIKTIGT, för att nå målet – och detta måste göras NU!!!
Vi tror på ett samhälle tillsammans – inte tvärtom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: