Nu har halva 2012 gått…

Halva året har nu gått, det går rysligt fort! Ni kanske tycker att det låter deppigt att tänka på det, men nånstans så måste man ändå inse att tiden bara går och går, precis hela tiden. Vår tid e begränsad, mer än så vet vi inte. Men timmarna och dagarna går, blir till veckor och år. 
Så vad har då hittills hänt, i mitt liv, under 2012:s första halvår?

Tolvslaget firades på Katarinavägen ovanför stadsgården, med några vänner. Natten avslutades på Rocks, och jag kom hem vid kl.06 på morgonen. I min lgh var då min numera ”pojke”, som jag då hade dejtat ett tag, men inte visste vad jag ville med. Han hade varit på min nyårsfest tidigare under kvällen, men däckat runt halv nio på kvällen. Jag var därför väldigt irriterad då jag kom hem på morgonkvisten. Han var vaken och näst intill ovetandes av vad som hade hänt under kvällen. 

***
Januari

I början av januari gjorde jag abort. Jag hade gjort ett positivt grav.test två dagar efter julafton. Jag valde att göra en medicinsk abort, då det inte e lika påfrestande för kroppen. Pojken var pappa till barnet, men vi var ju inget par. Graviditeten gjorde att vi bröt ett tag, då han fick panik.
Men det varade inte länge, Maja ”parade ihop” oss igen, och jag visste att jag förr eller senare, iaf för min egen skull, var tvungen att komma fram till vad jag ville med honom. Så jag funderade i några dagar, 17 dagar inpå det nya året för att vara exakt. Den 17:de januari så kändes det som att jag visste vad jag ville, och då jag var trött på struliga och flummiga relationer och ville ha klarhet i saker och ting, så bestämde jag mig för att ”Fråga chans”=P. Jag frågade: ”Ska vi bli tillsamman?”, och han svarade med en förvånande röst: ”Jaa, det tycker jag. Vill du verkligen det?”.
Jag började att blogga;) Jag jobbade en del fackligt..

***
Februari

I början av februari så gjorde jag abort igen. Jag gick på återkontroll och gjorde återigen ett positivt grav.test. Den medicinska aborten hade inte fungerat som den skulle, så jag var nu tvungen att göra en kirurgisk. Några dagar senare så fyllde jag år och hade fest med temat ”Barnkalas för vuxna”.
Det blev en del fackligt arbete.
Söndagsmiddagar kom in i mitt liv;) Middagarna är hemma hos min pojkes föräldrar. Varannan vecka hos hans mamma, och varannan hos hans pappa.

***
Mars

I mars återupptogs en jättestor förhandling som jag satt i, som hade ajournerats fyra månader tidigare.
Förhandlingen ajournerades på nytt, så resten av mars bestod av mkt fackligt arbete, och möten.
Min pojke flyttade in till mig. Han hade sovit här varje natt under några månader, men nu blev det bokstavligt. 

***
April

I april återupptogs förhandlingen igen. En till stor förhandling uppkom, så även denna månad bestod av mkt fackligt arbete och möten. Jag började även att hjälpa andra butiker fackligt, som kontaktperson och stöd.
Min vän Roger dog, vilket jag tog väldigt hårt!

***
Maj

I maj började jag i en facklig kommitté som jag hade blivit invald till. Det var, och är, riktigt kul! Mkt möten och utbildningar.
Utöver det så ägnade jag de flesta av mina kvällar till att skriva dokument till förhandlingarna, samt protokoll. Och så förhandlade jag.
Det blev seger i den största förhandlingen, och den kunde äntligen avslutas!;)

Jag var på min vän Rogers begravning!
***
Juni

I juni har det varit möten, utbildningar, samt hjälpa andra butiker. Jag hade, totalt, tre veckors semester, ifrån mitt ordinarie jobb. Jag var på Sweden rock festival. Och så förlovade jag och pojken oss=) 

***
Juli
Endast två dagar av juli tillhör den första halvan av 2012, och det största som har hänt av dessa två dagar e att jag varit på Grönan och åkt en massa=P. Vilket var väldigt länge sedan sist!;)
***
Vi får se vad resten av 2012 har att erbjuda, på gott och ont!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: