Vad fan hände?!

Fy fan, för i helvete, vad jag har SAKNAT ATT SKRIVA!!!!!!!!!!!! Its insane!
Men jag var tvungen! Världen runt omkring tog, som vanligt, över ens frihetsrättigheter, och jag fick lägga ner, och ta distans! Enligt min mening så e det så sjukt jävla fel! Men vad fan gör man i en värld där man knappt längre bestämmer över sina egna gärningar?! Detta trots att man så fint idag säger att vi lever i en fri värld. MY ASS!!! Faktum e att vi snart e tillbaka, helt och hållet på 1800-talet, inte bara fackligt, utan även rent demokratiskt!
Vad fan det var som hände kan jag inte säga rent ut, av säkerhetsskäl! Så jag får väl göra som en vanlig svensk inföding, och tala rent kryptiskt, och bara hoppas på att ni förstår vad fan jag snackar om!=P

Jag e jävligt ledsen just nu, även fast jag inte försöker att visa det! Jag måste vara glad, framåt, puschande, och ett stöd! Annars e jag död! Det e det som e min ”minimala” uppgift! Jag e jättegärna ett stöd, glad framåt, och står till svars! Men just nu så lever jag i forna Jugoslavien, och det tar. Men återigen så försöker jag att inte visa det, och det inte bara av taktiska skäl, utan i grund och botten så e jag också svensk!=P
Mina största idoler är; Olof Palme, Anna Lindh, Linda Skugge, Jonas Gardell, och självklart JESUS!!! Alla dessa personer och individer, är personer som stenhårt trott på något, kämpat för något, försökt upprätta något till 110%, etc etc. Olof blev mördad, Anna blev mördad. Linda e både grymt hatad och älskad, Jonas kämpar kontinuerligt för att han och hans vänner och bekanta skall få respekt och bli behandlade väl, och Jesus blev också mördad. Jag försöker inte att, på något sätt, höja upp mig själv, eller att glida på någon annan. Men jag e också en sådan person, som vet vad jag vill, vet vart jag vill komma, och som kommer att göra allt som jag någonsin kan för att komma dit! Och därför är jag, liksom många av mina förebilder, inte bara någon man litar på, tyr sig till, och kräver en massa av. Utan även någon som ses som en nagel i ögat, någon som måste bort, något som kan vara farligt, och ett hot!
Det e tydligt att vi lever i en osäker, och grym värld, när man uppe på spetsen av toppen kan bli så fruktansvärt rädd för en ung kvinna som jag, på 159 cm lång! Jag tycker att hela situationen e oaptitlig och störd, men även jävligt komisk och sorglig. För det bevisar bara hur pass långt vi INTE har kommit ”trots att det e..” år 2012. Och det, det e fan patetiskt!
Så lilla jag, som kämpar åt det håll jag vill att samhället skall sträva, åt rättvisan, människors lika värde, och gemenskapen, e så pass farlig att man måste göra allt man bara kan för att trycka ner mig, få mig rädd, och tyst! Därför har man spionerat på mig, skickat ut folk som hjälp som något jävla ”Big brother-program”, försökt manipulera mig, gå bakom ryggen på mig, göra sanningen falsk, samt försökt att manipulera min närhet och styra den till höger eller vänster! Detta gör mig arg, frustrerad, ännu mer målmedveten, och ännu mer sorgsen över vart världen e på väg. Och även oerhört äcklad, och förvirrad över hur pass lågt man kan sjunka utan något som helst samvete! Det borde fan vara en dödssynd!
Jag e svensk, men jag står ändå upp för mina åsikter, mina medmänniskor, och jag kommer att fortsätta att kämpa för framtiden, även om det blir min död. Men ändå e jag ledsen…
Världen e så stor, men ändå så liten! Vi e alla i behov av varandra, och vi måste stötta varandra för att kämpa mot alla giriga jävlar med ett dollartecken i ögonen och ett ego i framhuvudet! Men ju mindre mskorna gör sig, desto mindre blir världen, och desto mindre frihet får individen. Bli inte maktgalen och tro att du kan styra en hel planet, för i det stora hela så e endast vår blåa lilla planet en liten boll ute i det stora, ute i ingenstans. E det kanske det som skrämmer de maktgalna? Att de inte kan ha så mkt makt som deras inre egentligen vill ha?! Är det inte något annat man saknar då, meningen med livet t.ex?
Om majoriteten av mskan ändå kunde förstå att det enda sättet till att bli riktigt stark, e att bli det TILLSAMMANS!!!
Det finns en anledning till att vi har demokrati i detta land, en anledning till att det får folk att må bra, och en anledning till att det funkar!
Jag kommer att fortsätta att kämpa! Jag e nu som hålet på en minigolfbana med ett enda hål, och hamnar bollen där så e vinsten önskvärd att vara så hård som det bara går!
Jag kommer att fortsätta, precis som mina idoler/förebilder, att kämpa för det jag tror på, för de jag bryr mig om, och som jag tycker e värda mer! Att vara en kameleont, och att försöka att få andra till att bli det, ser jag bara som en möglig macka med surströmming på!
Jag e trött, jag e less, jag e ledsen, besviken, och sårad, MEN, jag kommer att fortsätta att kämpa för mina medmskor, och för framtiden!!! Men iom det så ,måste jag ändå vara ärlig och rak, och säga, att utan er så finns inte framtiden! Utan er så finns det ingen kamp! Och utan er så finns det heller ingen fruktan, ifrån de som fruktas bör!
Fortsätt spionera! Fortsätt manipulera! Fortsätt muta! Fortsätt vara ego och ond! Fortsätt att trampa på, lägga över, och skuldbelägg, utan grund, innebörd, och medmänsklighet! Fortsätt hacka in på saker och ting för att få inblick! Men framför allt, tänk på en sak! Om ni fortsätter att trampa på maskinen som gör guldet, så kommer guldet ej att bli äkta, och besväret inget värt! Och vad e då syftet med det hela?!
Tänk på det, medans jag gråter en tår, och skippar att invadera mina armar för de jag verkligen bryr mig om! Och för de som jag aldrig någonsin kommer att godkänna att man trampar på! För även om de lägsta ligger underst, så är det underlaget som gör toppen, KOM IHÅG DET!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: