Sverige gör historia – en skrämmande sådan!

Nej, detta är inte en reklam för min bok

– detta är en visuell ilska och ett åsiktstagande ifrån en ung, förbannad kvinna som ser samhällets mörker och dimma för- och mellan varandra som en ofattbar kamp i ett land som Sverige år 2014!
Sverige skrev idag historia – i modern tid, på grund av ett ofattbart omodernt och diskriminerat synsätt, i ett samhälle i modern tid!

I början utav det århundrade vi alla röstberättigade kommer ifrån, sa man som arbetare ifrån till att ses som bottenskikt, mindre värd som människa, och som handelsvara.
Man byggde upp ett samhälle för alla, där även arbetarbarnen hade möjlighet att uppfylla sina drömmar, där kvinnan inte längre sågs som omyndig och åsiktslös, och där våra äldre fick en mänskligare tillvaro i livets slutskede!
– Detta krävde hårt arbete, svett, blod, tårar, och både hat och mord var priset man fick betala.
Majoriteten, utav detta millennium, har ägnats åt att återigen göra de rika rikare, trycka tillbaka arbetarna till bottenskiktet, göra skillnad på folk och folk, och återigen göra folk till handelsvaror.
Samhället är inte längre för alla, barnen har inte samma möjligheter i skolan, det är populärt att kalla sig för feminist – även som man, men man tror på en feminism utan en solidarisk och jämlik syn, och våra äldre får sämre vård och klarar sig inte längre på sin pension!
– Detta har krävt förvrängning och snattande utav tunga ord med enorm vikt både bakåt och framåt, och priset man har fått betala är ett stort hån mot våra äldres livskamp för kommande generationer.
Men, vi har inte bara låtit allt vi byggt upp tillsammans – för varandra och för framtiden, låtit rasera – vi har även påbörjat en upprepning utav 1900-talets mörkaste del med främlingsfientlighet, diskriminering, utanförskap, hat, särbehandling, förakt, och omänsklig indelning utav folk och folk – återigen få etablera sig och växa sig starkt, exakt 100 år senare!

Utöver denna omänskliga utveckling i modern tid, så använder man demokratin till att utföra maktgalenskap och totalt sätta käppar i hjulet för Sveriges nutid och framtid!
Efter 56 år tvingas man nu till extraval, och landets barn, utförsäkrade, sjuka, äldre, arbetslösa, bostadslösa, och äldres välmåendes, nutid och framtid hänger på detta!
Det blir nu sista chansen att avgöra hur vi vill att ett, tidigare så modernt och jämställt, land i världen som vårt, skall ha för människosyn, utveckling, nutid och framtid – innan vi raserat allt och grävt ned oss i totalt mörker, frustration och ilska!
Sverige har återigen ett markant bottenskikt, med skillnad på folk och folk, barn och barn, män och kvinnor!
– Priset detta kommer att kosta, kommer att vara betydligt dyrare än några hunkor extra i skatt för de rikaste, sociala avgifter för alla, och ett solidariskt samhälle där sjuka, arbetslösa, barn, alla de som sover på madrass mitt i stan, äldre, och ungdomar inkluderas och värderas mänskligt!
Ett samhälle där alla människor är människor!
Kampen måste tas på allvar – den måste fortsätta nu!
Den som avgör till vad och för vilka – är JAG och DU!

Annons

En tanke på “Sverige gör historia – en skrämmande sådan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: