En barnbok för barnens framtid!

Detta inlägg innehåller reklam för min barnbok

Aka & Ao i Framtiden är en barnbok med klasskillnader och politiska inslag i Stockholm i framtiden.
    Vuxna och barn får i boken följa flickorna Aka och Ao som bor i en helt nybyggd del i Hammarby Sjöstad – en del som byggts för att klara av den höga vattennivån, som ständigt ökar. Aka och Ao lever i framtiden, men när framtiden är beror på dåtiden – alltså dagens nutid, som avgör världens framtid, där Aka och Ao lever.
    I framtiden har folk det väldigt bra – i alla fall när det gäller ekonomi och materiella ting. Något som är en lyx i framtiden är bland annat gräs, växter och natur i största allmänhet – även om den är konstgjord! Aka och Ao kommer ifrån familjer med lite olika förutsättningar och möjligheter. Aka betyder rött, och Ao betyder blått på japanska – färgerna skildrar flickornas hemmiljöer.

Vi lever i en tid där vuxna i skamligt stor utsträckning fokuserar på sig själva, sin samtid och sin närmsta framtid – medans man nästan helt och hållet glömmer bort barnen, som skall leva i den tid som kommer att få ta mest stryk av dagens vuxna och våra tidigare generationers lyx- och habegär!
    Detta är så sjukt orättvist mot våra barn, deras framtid och deras kommande familjers framtid – deras tid kanske inte ens kommer att finnas! Jag vill inte tro att dagens alla vuxna förstår hur illa det är och hur illa vi gör vår jord och våra barn!
Denna bok är skriven för att skapa förståelse hos barnen, och öppna upp ögonen för de vuxna!

LÄS DEN!
AGERA…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: