Min självbiografi

Detta inlägg innehåller reklam för min självbiografi

Innanför mina rosa små väggar är min självbiografi som sträcker sig under åren 5-25 års åldern. Många människor säger att man lär sig av sina misstag – samtidigt så skall man aldrig skylta med de saker man gjort fel, misstag som genomförts eller sådant man skäms eller ångrar över.
    Där tänker jag helt tvärtom – självklart skall du stå för det du har gjort och för det du gör – likaså dina misstag! Hur skall du kunna stå för det du gjort och gör och samtidigt ta lärdom av det du gjort fel eller utfört på ett sätt du ångrar – om du varken står för själva handlingen eller öppet visar vad du har lärt dig under resans gång, om du skall låtsas vara misstagslös? Det funkar inte!

Jag tror att meningen med livet är att man skall lära sig så mycket som möjligt, och man skall kämpa! Sedan kan det vara helt olika saker och ting, olika individer skall lära sig, och olika mycket man behöver kämpa. Men om man överhuvudtaget skall hinna med detta och lära sig så mycket som möjligt, samtidigt som man skall ha kul under resans gång och hinna njuta lite också – så har man väl ändå inte tid att gå omkring och ångra sig för allt hela tiden?
    Det är mänskligt att fela – precis lika mänskligt som det är att lära! Det är skillnad på misstag och misstag – misstag som drabbar en själv som individ, eller som ger en mängd människor konsekvenser! Vi kan inte gå runt och försöka spela perfekta hela tiden – det mår ingen bra av och inget lär sig ett jävla skit av det!

I min självbiografi berättar jag om min uppväxt och mina erfarenheter jag fick som barn. Hur hård jag kunde vara mot mig själv som tonåring. Hur mäns utnyttjande och syn på kvinnor skapat mörker och konsekvenser i mitt liv. Hur tjejer kan vara experter på att vara hyenor mot andra tjejer, och hur killar kan se tjejer som ett objekt utan själ.
    Jag tar upp misstag jag begått under mina år som 5-25-åring – tar upp de erfarenheter och kunskapar jag berikat. Önskedrömmar, mörker, ångest, insikt och total glädje – för så ser livet ut!;)
Det vore konstigt att skriva en förskönad självbiografi – då kan man lika gärna låta bli, tycker jag! Jag står för mina misstag och försöker ta lärdom utav allt i livet! Skall man skämmas för saker och ting, så har man nog inte lärt sig något!;)
    Anledningen till att jag berättar detta är att när man gör saker och ting offentligt så får man ofta en massa kritik – positiv och negativ. När det gäller denna bok så är det ett läger som tyckt att den är smaskig då den är så öppen – kanske lite väl öppen. Och ett läger av unga och äldre kvinnor, som har en del liknande erfarenheter, som en del i boken, och som blivit hjälpa av denna bok. Att få lite för mycket insyn i folks privatliv är något som intresserar många – men att kunna använda sina egna upplevelser och erfarenheter till att hjälpa och stötta andra, är det faktiskt få saker som slår!

LÄS DEN!
SKRIV EN EGEN…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: