Jag är så sjukt jävla trött på kränkta och sorgsna män!!!

Det här med kränkta, sorgsna och maktgalna män har väl ändå gått på tok över styr för alldeles för länge sedan!?
    Det är väl ändå konstigt men ändå jävligt typiskt att trots att det är vi kvinnor som är förtryckta i samhället och världen, på miljontals med områden och nivåer – utan någon som helst rimlig anledning, så är det ändå männen det alltid är så jävla synd om! Dessa män kämpar alltid så jävla mycket, är så sjukt duktiga, målinriktade, starka – både fysiskt och psykiskt och bara helt enktl bäst på precis allt jävla ting! Detta samtidigt som vi kvinnor aldrig gör tillräckligt, inte förtjänar den där vettiga och rimliga lönen – men heller inte respekten, äran, rättigheter och verktygen till att vara med för att styra och förändra! Ändå är det alltid så jävla synd om alla män som på något sätt ”råkat ut” för en kvinna i sin väg, närvaro eller tillvaro! Då är det så synd om dessa män som är så otroligt kränkta! Deras manlighet och enorma kunskapsbank har skadats då vi utan snabel av någon, konstigt nog alltid outgrundlig anledning, höjt rösten, sagt ifrån, ifrågasatt, haft en tydlig och stark åsikt eller bara visat på lite kunskap.
    Då skall det genast tas till med alla härskartekniker som finns – helst på samma gång! Reviret och dess lärjungar skall kontaktas redo för krig, pajkastning skall startas och skitsnacket etableras rejält! När detta sedan är gjort så skall hövdingen testa sin stridsyxas resultat för att se om ”fienden” tystnats ned och backat tillräckligt. Slutligen skall dessa små töser, krypa på sina bara små knän och be om ursäkt för att de finns och råkat andas utav samma luft som dessa gubbar, då de för en sekund trodde att detta var ok och att respekten var betydligt högre än så.

Skärp er för fan och bli män på riktigt – var en medmänniska!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: