the Mothership – mitt och Thobbes företag!

Det här inlägget innehåller reklam för vårt företag

Mitt och Thobbes företag the Mothership har ny hemsida fylld av en hel del nya artiklar, som tex en fairtrade-tygkasse med barnens framtid och världsmotiv. Feministiska glasunderlägg i kork. Toadörr-skyltar för alla kön, babybody med kärlekstryck till alla föräldrar – oavsett om barnet har en mamma och en pappa, två pappor, två mammor eller andra päron. Och ännu fler coola affischer, under ämnena Feminism, Super Mario, Japan och Tokyo.
    Sedan tidigare har vi även min feministiska bok, min barnbok och min kokbok. klistermärkesark. Inom kort kommer även en barnspels-app och fler affischer.
Vi har nylaseringsrea på 20 procent på hela sortimentet!;)

★ Vi på the Mothership står upp för allas lika värde och rätt, jämställdhet och jämlikhet.
Vi står på barnens sida.
☆ Vi tycker att föräldraskapet och dess kärlek till barnet är viktigare än vad föräldrarna har för kön. Vi tror på en värld där barn får vara barn och utvecklas till individer – inte formas efter sorgliga, konservativa, gamla normer och förtryck.
★ Vi står upp för kvinnans rätt till att både äga och bestämma över sin egen kropp.
Vi står på de gravidas sida.
☆ Vi är för utveckling och modernisering i form av tekniska hjälpmedel.
Vi ser teknik och formgivning som något kreativt, utvecklande, pedagogiskt och lärorikt – inte som något negativt som bör få mindre plats.

★ Vi på the Mothership arbetar med trycksaker och design – allt ifrån klistermärken, affischer, böcker, spel, appar och kläder!

Annons

En tanke på “the Mothership – mitt och Thobbes företag!

  1. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836eller viber +2349014523836

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: