Påväg till SRF 2012!!!

Så var det äntligen dags igen då! Ett helt år har gått sedan sist, helt sjukt! 
I år bor jag på Örjans, annars bor jag alltid på Runessons, men det hann bli fullt innan vi bokade. I år så åker jag och bor med folk som aldrig tidigare har varit på srf, bland annat min pojke. Alla i gänget, förutom min pojke, har varit nervösa inför hur allt funkar, hänger ihop, och hur vi skall få plats med allt i bilen. Jag som har vari där sju år i streck, vet att man får lov att sitta trångt och obekvämt i bilen. Det e värre ner än hem, men det gör inget då man har denna underbara festival i sikte och e som ett barn på julafton!=P Men på hemresan så e man trött och deppig över att behöva komma hem till alla regler igen, och få vänta ett år till, tills man återigen får uppleva denna underbara frihet och gemenskap igen!
Men trotts att jag e rutinerad så e jag ändå nervös, det e jag alltid! Dessutom så e jag lite nojig över vädret. Varje år då jag har haft pojkvän så har det spöregnat, och då jag har varit singel så har det varit 30+. Jag hoppas på 30+ denna vecka, även fast min pojke e med!;)
Jag undrar vad min pojke kommer att tycka om festivalen. Han har aldrig varit på festival förut, dessutom så kommer nästan alla att vara där. Det innebär även ex, så som Benjamin, Christoffer och Filip. Ni som har läst min bok vet vilka det e. 
Nu e det lite mer än en timme kvar tills det e dags för att sätta sig i bilen och försöka att släppa oron över att något elektriskt skall vara på i lägenheten.

Nästan allt e packat och klart!

 

Och jag e en hård caramell=P

Kom just upp ifrån min skomakare där jag hämtade ut mina festivalskor som jag lämnade in igår eftermiddag. Min skomakare e jättesnäll och van vid att allt alltid måste gå fort då jag kommer, eftersom att jag alltid e ute i sista sekund! Nu sa han ”Aha så du ska på festival! Nu har jag byggt upp hela klackarna ifrån början. Vänta inte så länge nu tills nästa gång, det gör du alltid!=) Ha det så kul nu!”.
SF-kanalen står på som vanligt hemma, och nu går ”Om inte” som handlar om ett festivalbesök som gör att två par splittras. Min pojke sa just ”Varför handlar alla festivalfilmer om att allt går åt helvete?!”. Han behöver inte vara nervös!=)
Näe nu måste jag sätta fart så vi kommer fram till Norje!;)
Vi ses efter SRF!!! \\m//

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: