Jag har påbörjat ett nytt liv!


Detta inlägg innehåller reklam för mitt företag

Det här blir ett inlägg med väldigt många bilder!;)
Sedan en månad tillbaka så har jag satsat stenhårt på att driva eget, på främst två sätt! Jag har byggt ut och utvecklat mitt och Thobbes företags hemsida och webbshop themothership.se och jag har börjat att fakturera som författare och föreläsare och håller därför även på att bygga ut min hemsida cassandra-solback.com!;)
Om vi då börjar med familjeföretaget the Mothership så ´har vi försökt att förtydliga företagets områden och syfte. the Mothership är företaget som tror på allas lika värde och rätt, som är för genusmedvetenhet, som tror på att kärlek till ett barn ifrån vuxna är viktigare än vilket/vilka kön dessa vuxna har, som tycker att vi måste värna om vår miljö – tänka klimatsmart och äta växtbaserat, som tycker att köndfördelade barnkläder och leksaker hör hemma på 1900-talet, som är för teknik och utveckling, som är feminister och som tycker att det är kul med normkritisk och ställningstagande inredning!;)
Våra huvudkategorier är;
– BARN – Framtiden & Nuet
– FEMINIST – En Självklarhet
– GAMERS – Lek & lev Livet
– KLIMATET – Jorden är vårt Hem
– STÄLLNINGSTAGANDE INREDNING – Allas lika värde & Rätt

Inom dessa kategorier så säljer vi Affischer, Klistermärken, Böcker, Kläder, Skyltar, Gnuggisar, Kassar och Drink/glasunderlägg. Inom kort så kommer vi att sälja kläder med tryck på inom samtliga av dessa kategorier, samt egengjorda barnkläder – våra barnkläder är för barn, inte för kön! Vi kommer även att sälja egengjorda smycken och inom en snar framtid så kommer vi även att sälja appar.
Det här är jätteroligt att hålla på med och vi hoppas verkligen att många vill köpa lokalnära och ha ett bredd, modernt tänk när det kommer till barn, jämställdhet, klimat, teknikutveckling och inredning.

Under de senaste elva åren har jag varit fackligt aktiv. Jag har haft en mängd olika förtroendeuppdrag, varit kurshandledare, handledare och mentor inom en mängd olika områden och haft flera fackliga anställningar. Att föreläsa, hålla kurs och få igång diskussioner, som sedan leder till organisering är bland det roligaste som finns – jag älskar det! Under åren har jag varit med och organiserat och styrt upp en mängd olika grupper och nätverk samt skapat egna kurser – för olika åldrar och inom en mängd olika fackpolitiska frågor och områden. Jag tycker att hela arbetarrörelsen är i stort behov av mer organisering och mobilisering och framförallt utveckling och modernisering! Detta föreläser jag nu om, med några specifika inriktningar och det går att boka mig på min hemsida. 

Jag har även en stor förhoppning om att få fortsätta mitt skrivande i de fackpolitiska tidningarna och hoppas på att få vara kolumnist eller krönikör, 1-2 dagar i veckan på 1-2 tidningar.
Mitt övriga skrivande eller mitt författande kanske jag skall säga har hamnat i en slags ny dager. Jag skulle ungefär nu börja med uppföljaren till min självbiografi INNANFÖR MINA ROSA SMÅ VÄGGAR men det går inte i nuläget så om jag inte kommer att ha möjlighet till detta i höst så får det bli under våren 2021. Min förhoppning är dock fortfarande att hinna ge ut uppföljaren lagom till julhandeln 2021. Men jag håller i nuläget på med en annan slags bok som jag hoppas mycket på, men eftersom jag inte vet något ännu så håller jag på detta ett tag till, men om allt går som jag önskar så kommer jag att outa detta straxt innan sommaren!;) Det går nu även att boka mig för att ha författarmöten, kring fyra av mina fem utgivna böcker – bokning sker via min hemsida eller via mail!;)
Följ och Gilla jättegärna min Facebooksida;
https://www.facebook.com/CassandraSolbackWriter/


I veckan så kommer jag även att börja podda – något jag har velat göra väldigt länge!;) Exakt hur och upplägg kommer jag att avslöja inom de närmsta dagarna. För snabba uppdateringar, följ mig på insta;
https://www.instagram.com/cazzidy_solback/

Jag hoppas verkligen att jag kommer att lyckas med att blogga, helst 1-2 gånger i veckan framöver – jag skall iaf kämpa för det!;)
Ha en fortsatt trevlig helg!!!<3<3<3

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: