Nystart!

Sådär ja!;)
Då befinner vi oss på en helt ny plattform men ny, fräsch layout – en nystart helt enkelt! Men varför då, då undrar ni?
Jo, för att jag kände att det behövdes – jag behövde det!
När jag började att blogga 2011/2012 så skrev jag flera dagar i veckan och ibland flera inlägg per dag. Det var så jag ville ha min blogg uppbyggd då, det är så jag alltid ha velat att min blogg skall fungera – även nu. Men ni som följer mig och har följt mig ett tag vet att det inte har sett ut på det sättet på väldigt länge! Faktum är att det var flera år sedan det funkade på det sättet – ja egentligen bara det första 1,5 året.
Det som hände var att det var några personer som följde mig blogg med onda avsikter, vilket gjorde att jag inte längre kunde skriva lika fritt som innan. Detta gjorde att jag till slut blev tvungen att låsa mig blogg och själv godkänna vilka som skulle få läsa den. Efter ca ett år med låst blogg så öppnade jag upp bloggen offentligt igen, men har sedan dess haft väldigt många inlägg låsta. Nu har jag låst upp en hel del inlägg, vilket innebär att det finns en hel del gammalt som är nytt att läsa för väldigt många av er!;)
Men allt är inte upplåst än – mitt bloggande tog verkligen skada av det som hände så jag väljer att ha en del låst ett tag till, men allt jag numer skriver är synligt för alla och allt som finns på denna blogg kan ni alla se. Dock så blir jag såklart oerhört glad om ni vill prenumerera på min blogg!!!=) Detta byte av plattform gör ju att jag startar om ifrån noll med både följarantal och läsarantal. Men det var det värt, för jag hade helt tappat gnistan för min blogg på Blogspot, vilket gjorde att jag väldigt sällan skrev!

Så nu tar vi nya tag, med ny plattform, en massa spännande inlägg och ett kontinuerligt bloggande framöver!
Välkomna till Cassandra Solbacks blogg!
Och för er nya läsare så är jag en författare och skribent som just nu pluggar till journalist.
En genusmedveten feministmorsa med ADHD, bosatt på Södermalm i Stockholm och på Landet Paradiset i Norrtälje på somrar och helger. Gift 34-åring, sedan sex år tillbaka, som driver den ställningstagande webbshopen themothership.se tillsammans med min man Thobbe. Tillsammans har vi Jiro, som vi definierar som son men vi försöker att varken köna honom eller hans omgivning i onödan – något vuxna för övrigt också borde tänka på!
Hemma i stan lever vi compact living, men vi är Tokyo-älskare, så det gör inte oss så mycket!;) Japan är för övrigt det land vi helst reser till om vi åker utomlands. Men Sverige är också fint (dock inte lika coolt, modernt och utvecklat) och vi alla måste flyga mer sällan och inte i onödan, så vår lilla oas i Sverige är vårt landställe alias Landet Paradiset. Där har vi stor tomt, fritt att springa naken på, två stora hus med stora altaner, grillplats, badbrygga och Jiro har en egen liten lekpark – kontrast deluxe!;)
I övrigt är jag en fackpolitisk kvinna som varit facklig aktiv i hela mitt vuxna liv och politiskt aktiv sedan sju år tillbaka. I valet 2018 gick det att kryssa mig på riksdagslistan!;)
Jag har skrivit och givit ut fem stycken böcker och i våras skrev och illustrerade jag en barnbok som jag hoppas på att få utgiven. Jag älskar att skriva och skapa på olika sätt och har under de senaste åren jobbat som kommunikatör och reporter inom fackföreningsrörelsen. Att prata är även något jag älskar att göra så att föreläsa och hålla kurser har länge varit en stor del av min vardag. Här närmast kommer jag att utbilda mig till journalist.
Här i bloggen skriver jag om min vardag med familjeliv och politik, rätten till kejsarsnitt, feminism, genusmedvetenhet, relationer och ångest samt inredning.
En härlig blandning av allvar och lek i en bred färgskala, kopplat till livets ögonblick och inblick med andra ord!;)

Hoppas vi ses och hörs framöver!=)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: